Flirtskolan

Bli bekväm med att flirta

   Titta på videon
 

Förmågan att skapa attraktion avgör kvaliteten på ditt kärleksliv. Om du inte kan eller vågar flirta är det enda du kan göra på en dejt (eller i en relation) att hoppas att ni plötsligt ska bli intresserade av varandra, vilket är rätt osannolikt om du inte gör något för att skapa just sådan kontakt.

Eller hoppas att den andra personen ska vara lösningen på problemet genom att göra något som du inte vågar. Båda alternativen gör dig hjälplös inför hela situationen och lägger all makt hos saker och människor bortom din kontroll. Det är inte optimalt alls.

Många singlar får höra att de dejtar att de är "jättehärliga men den rätta känslan saknas". Eller upplever att dejtandet blir trevligt men inget mer, och sen rinner snabbt ut i sanden. Det är fantastiskt att du är trevlig, smart och bra på att prata med folk, men det behövs något mer för att det inte ska kännas som att ni är kompisar eller kollegor på dejten (eller i en relation).

Vill du ha ett kärleksliv som är mer än trevligt; som också känns pirrigt, sexigt, passionerat och lustfyllt, då behöver du helt enkelt vara i kontakt med flirtiga sidan av dig själv och bekväm med att dela den med andra, oavsett om det handlar om en ny kontakt med någon eller en partner sedan länge. Du behöver veta vad som skapar attraktion och passion mellan dig och den andra, och vara bekväm med att uttrycka den sidan till den andra personen.

Men det är också en jättehärlig sida att utforska bara för din egen skull. Det är din sensualitet, lekfullhet, förmåga till njutning, kroppsnärvaro och passion som det är frågan om! Med andra ord några av de absolut bästa sakerna i livet och några av de allra härligaste sidorna av dig!

Det finns så mycket kraft, vila, njutning, avslappning och återhämtning att finna i att bejaka dessa sidor, särskilt om ditt liv i övrigt är stressigt, intellektuellt och tankestyrt. Att flirta är egentligen bara att vara lekfull och i kontakt med stunden och dina egna sinnen vilket är en oerhört skön kontrast till att vara intellektuell/smart/duktig/trevligg.

Att flirta handlar inte om att göra dig till eller att på något sätt manipulera den andra personen. Det handlar tvärtom om att vara mer du! Men just den flirtiga och sensuella sidan är en del av sig själva som många, framför allt tänkande och högpresterande personer, inte riktigt haft chans att utveckla. I den här kursen får du lär känna den sidan av dig själv.

I utförliga videoguider går jag från grunden igenom hur attraktionspsykologi fungerar, reder ut vanliga rädslor, myter och missförstånd och ger dig konkreta verktyg för i praktiken att utforska en flirtighet som känns naturlig, trygg och autentisk för dig.


ETT LITET SMAKPROV!

Din lärare


Linnea Molander
Linnea Molander

Linnea Molander är dejtingcoach, författare och grundare av Happy Dating. Hon har coachat över tusen singlar, är författare till boken Dejting börjar med dig!, har skrivit om lyckoforskning och dejtingpsykologi i 20+ svenska och internationella tidningar och magasin och medverkat som dejtingexpert i Nyhetsmorgon, DN, P4, Aftonbladet mm. Läs mer på www.happydating.se


Sätt igång direkt!