Aldrig mer en stel fikadejt

Psykologin bakom roliga och lyckade dejter

   Titta på videon

"Ska vi ses och ta en fika?"


  • Har du tröttnat på tråkiga fikadejter som inte leder någonstans?
  • Fastnar ni i intervjufrågor som bara blir trååååkiga?
  • Är det svårt att lära känna varandra på riktigt?
  • Känns det som att du inte kan visa ditt härligaste jag på dejten?
  • Blir du nervös och tvivlar på dig själv?

Många klandrar sig själva (eller den andra personen) när dejtandet inte går bra, men väldigt mycket hänger faktiskt på något så enkelt som vad ni gör och pratar om när ni ses. Olika beteenden skapar olika resultat, och fikadejten är definitivt inte bästa vägen till genuina möten och flirtig stämning. Faktum är att den det tvärtom är ett av de absolut svåraste sätten att få till en bra dejt. Det ger inte alls förutsättningar för att ni ska lära känna varandra på riktigt, ha kul eller ens flirta. Det finns betydligt bättre sätt, och det får du lära dig nu!


I kursen Aldrig mer en stel fikadejt får du kunskapen, verktygen och övningarna du behöver för att dejta på ett sätt som skapar verklig kontakt – och vips har du tagit makten över ditt dejtande och kan skapa dejter som känns roliga att gå på!

Dessutom får du lära dig att bygga självförtroende, se till att dejten innehåller det du vill, och bli fri från grubbel om framtiden!

Kursen består av tre avsnitt som du kan välja om du vill läsa eller lyssna på. Kursmaterialet innehåller mp3-filer på 10-15 minuter var där respektive del noggrant gås igenom. Om du hellre vill läsa än lyssna har du också kursmaterialet som en snyggt designad e-bok.

Utöver det får du en bonus-PDF med delar av innehållet sammanfattat i punktform – perfekt att plocka fram och titta igenom innan du går på dejt för att påminna dig om allt du lärt dig!


 

Din lärare


Linnea Molander
Linnea Molander

Linnea Molander är dejtingcoach, författare och grundare av Happy Dating. Hon har coachat över tusen singlar, är författare till boken Dejting börjar med dig!, har skrivit om lyckoforskning och dejtingpsykologi i 20+ svenska och internationella tidningar och magasin och medverkat som dejtingexpert i Nyhetsmorgon, DN, P4, Aftonbladet mm. Läs mer på www.happydating.se


Sätt igång direkt!